Bana şöyle üyelik alınabilen, RP tarzında, aile kurulabilen, ailelerin olduğu, araba alma, ev alma, mesleklerin falan olduğu bir mod yapabilir misin ? Yaparsan çok sevinirim .
biraz aÇ anlayamadım...
DarkAztrex Yazan:
aile kurulabilen
koptum yha ne ailesi kuracan ?
arc_ece Yazan:
Aslında bu aralar pawnoya merak sardım fakat açıklayıcı bir site bulamadım düşündeüm bilen birilerine sorsammı ki 1-2 kişiye sordum uğraşmak istemediler aslında sen yardım edermisin bana beraber bişeler yapmaya çalışırız ?
Arkadaşım ciddi bir iş için bana başarılı bir pawno cı lazım karşılıklıda olabilir emegine karsı parasını alır yeterki düzgün iş yapsin ve bagli kalsin bana yeter bu arada mod rpg için rpg serveri açacağim çok iyi bir konsept ile... iletisim için MSN ADRESİ VERMEK YASAKTIR
DeğerliP Dunya, kullanıcısı Jul 2009 tarihinden beri GTA Türkiye Forumları - GTA 4 indir, GTA IV, GTA San Andreas, Vice City, Sxe, Yama, Program download üyesidir..
Arkadaşım ciddi bir iş için bana başarılı bir pawno cı lazım karşılıklıda olabilir emegine karsı parasını alır yeterki düzgün iş yapsin ve bagli kalsin bana yeter bu arada mod rpg için rpg serveri açacağim çok iyi bir konsept ile... iletisim için MSN ADRESİ VERMEK YASAKTIR
rpg modu yapmayı denemedim hiç
bu işler öyle hemen yapılmaz pawno gta sa'ın en zor koludur.
pawnoda basit bi 0 mod için bile 2 3 gün filan uğraşılır.
BEYLER RPG MODU YAPMAYI DENEMEDİM HİÇ HAZIR RPG MOD VERSEM
BioHazard Yazan:
Ben Sana Msn'de Yazarım Ne istediğimi
Şimdilik Oyuna Araba Koymayı Ve Oyuncuların doğacağı yerleri ayarlamayı biliyorum
addstaticvehicle public i araba koyma pucliği
addplayerclass ise oyuncuların spawn olma şekilleri(skin,silah,nerde spawn olacağı) puclic'tir
Bana güzel bir rpg mod verirmisin?Ama ck listesi,Ban listesi gibi dosyalarda olucak Bana onu hazır verebilirmisin?Hazır samp ın 0.2x Versionuna uyucak Server dosyası filan hazır verene + rep
Pc min özellikleri:
İşlemci Teknolojisi Intel® Pentium® Dual Core
İşlemci Numarası E5200
İşlemci Hızı 2.5 GHz
İşlemci Bus Hızı 800 MHz
İşlemci Ön Bellek 2 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR2
Hafıza Bus Hızı 800 MHz
Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
HD Dönüş Hızı 7200 Rpm
HD I/O SATA II